Ochrana osobních údajů | Online Tiskárna

Podmínky ochrany osobních údajů - Informace o zpracování osobních údajů, přístup k osobním údajům

I.

Základní ustanovení

1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Lenka Malcharová - Reklamní služby a marketing (dále jen prodávající) s místem podnikání Kroměříž IČ: 87300648, Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Městský úřad Kroměříž  (dále jen: „ správce“).

2. Kontaktní údaje správce jsou

adresa: Spáčilova 3073/22, 767 01 Kroměříž

email: info@online-tiskarna.cz

3. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů


1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

2.  Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.


III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

- plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,

- oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR, v případě, že z Vaší strany došlo k objednávce zboží nebo služby,

- udělení souhlasu se zpracováním osobních údajů pro konkrétní účely zpracování (zejména se zasíláním obchodních sdělení a newsletterů.)

2. Účelem zpracování osobních údajů je vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit,

3. ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV.

Doba uchovávání údajů

1. Správce uchovává osobní údaje

- po dobu nezbytně nutnou pokud jsou data zpracovávána pro účel realizace práv a povinností z kupní smlouvy uzavírané mezi kupujícím a prodávajícím, k vypořádání případných práv kupujícího z vadného plnění, ke splnění daňové povinnosti apod.

- po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, účasti ve věrnostním programu, resp.

- po dobu, než dojde ke zrušení odběru obchodních sdělení a newsletterů ze strany zákazníka, u nějž jsou osobní údaje zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce, nejdéle 3 roky,

2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

Příjemci osobních údajů jsou dopravci, poskytovatel eshopu a konzultační společnost e-commerce.

- podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,

- zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu

- zajišťující marketingové služby,zajišťující účetní a daňové služby.

VI.

Vaše práva


1. Za podmínek stanovených v GDPR máte:

- právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

- právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.

- právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.

- právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

- právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

- právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. I těchto podmínek.

2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.


VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů


1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

2. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

VIII.

Závěrečná ustanovení


1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.


Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 31.3.2022.


Levný tisk letáků A3 A4 A5 A6 a DL

Tisk letáků levně a kvalitně nabízíme online. Ofsetový tisk letáků na kvalitní křídové papíry a bezdřevý ofsetový papír. Tisk letáků ve standardních formátech A6 - A3 oboustranně plnobarevně. V případě potřeby je možné vytisknout atypický formát letáků. Dodací termíny tisku letáků 4-6 pracovních dnů. Rozvoz hotových letáků po celé ČR zdarma!

Levný tisk plakátů A3 A2 A1

Tisk kvalitních plakátů pro výlep i do interiérů na kvalitní křídový papír. Tisk na formáty A3 - A0 a B2 Možnost tisku plakátů i na bezdřevý ofsetový papír. Dodací lhůty tisku plakátů jsou 4-6 pracovních dnů. Plakáty jsou baleny na plocho do krabic. Rozvoz plakátů je po celé ČR zdarma!

Levný a kvalitní tisk vizitek

nabízíme levný tisk vizitek jak ofsetovou, tak digitální technologií. Vizitky jsou tištěny na křídové papíry 350 - 400g. Tisk vizitek jak vysokonákladových ofsetem, kdy oceníte nízkou cenu za velký počet vizitek, tak i nízkonákladový tisk vizitek digitální technologií. Vizitky lze také zušlechtit laminací nebo parciálním lakem. Ofsetové a digitální vizitky objednávejte na Online-tiskárna CZ