Volební tiskoviny - plakáty, letáky, PVC bannery

využijte naši nabídku pro propagaci ve volbách v roce 2024. Najdete u nás možnost tisku plakátů A1 a A2 v nákladech přiměřených menším oblastem a jedotlivým městům. Tisk plakátů ve standardizovaných tiskových nákladech od 25 ks. Popřípadě možnost tisku plakátů v individuálních tiskových nákladech malonákladovým digitálním tiskem. Plakáty i od nejnižších nákladů jsou tištěny ve vysokém rozlišení solventními inkousty na plakátovací papíry. Tato kombinace zajišťuje dobrou odolnost plakátů ve venkovním prostředí. Pro malonákladový tisk plakátů pro venkovní výlep nedoporučujeme často používaný křídový papír. Ten bohužel v kombinaci s malonákladovými technologiemi pro tisk plakátů neposkytuje dobrou trvanlivost potisku v exteriérech a působení povětrnostních vlivů může negativně ovlivnit trvanlivost potisku plakátů. Proto doporučujeme plakátovací papír Blueback, terý je vyroben speciálně pro venkovní výlepy. Cenově jsme v těchto exponovaných malých nákladech do 250 ks přizpůsobili cenu tisku tak, abyste nemuseli váhat mezi levnějším tiskem plakátu na křídový papír a tiskem na dražší variantu papíru pro tisku plakátů na povětrnostním vlivům odolnějším Blueback papíru. Rovněž u nás naleznete nabídku kvalitního tisku letáků pro podporu Vašich kandidátů. V nabídce naleznete také tisk reklamních bannerů - jak ve verzi premium nebo economy. Pro Vaši úspěšnou propagaci naletnete vše na online-tiskarna.cz

Aktuality


Volební tiskoviny - plakáty, letáky, PVC bannery

využijte naši nabídku pro propagaci ve volbách v roce 2024. Najdete u nás možnost tisku plakátů A1 a A2 v nákladech přiměřených menším oblastem a jedotlivým městům. Tisk plakátů ve standardizovaných tiskových nákladech od 25 ks. Popřípadě možnost tisku plakátů v individuálních tiskových nákladech malonákladovým digitálním tiskem. 


Zaujmi pozornost! Tiskni na fluorescenčním papíře a nech svoji reklamu vyčnívat z davu!

Hledáte způsob, jak přitáhnout pozornost svých zákazníků a vyniknout mezi konkurencí? Máme pro vás řešení! S naším tiskem plakátů na fluorescenčním papíru získáte pozornost mezi hromadou dalších sdělení na výlepové ploše! Nyní tisk těchto plakátů za nižší ceny!


Tisk letáků v nízkých gramážích

Letáky ještě levnější? Ano, lze na tisku letáků ušetřit. Je možno použít papíry nižších gramáží. Nejčastěji je pro tisk letáků využíván papír gramáže 130g. V nabídce máme také ale gramáže 90g a 70g. U menších formátů letáku je možno úspěšně využít i tyto nižší gramáže.